Robert Sørlie

I efter året fik jeg foretaget en linseudskiftningsoperation for at slippe for mine læsebriller, som jeg begyndte med at bruge nærmest fra den ene dag til den anden, da jeg fyldte 45 år. De, der har fået behov for læsebriller, ved, hvor frustrerende det kan være. Man har nemlig ikke brug for brillerne hele tiden, kun når man skal læse eller se noget, der er ganske småt, som f.eks. avisen. Men ser supergodt på afstand, og da er læserbrillerne bare ødelæggende for det, man skal se. Derfor har jeg nu haft 10 år med “af med brillerne, på med brillerne, af med brillerne, hvor er brillerne?”

Det var jeg virkelig træt af, og jeg følte især et stort ansvar i forhold til mit arbejde som brandmand. Når brandalarmen går, har man ikke tid til at lede efter sine briller. Da er det bare om at løbe og komme ind i bilen. Men ser man ikke så godt, er der en stor risiko for, at man ikke kan klare at læse instrumentpanelet på bilen. Jeg følte derfor, at et dårligt syn kunne få fatale følger i min jobsituation. Da en af mine venner fortalte mig, at dette med alderssyn var noget, der kunne løses ved hjælp af en tryg og gennemprøvet operationsmetode, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have løst mit problem, og at det skulle være hos Memira. Magen til professionalisme, tryghed og venlighed har jeg ikke oplevet andre steder.

Nu kan jeg se og læse alle steder. Ingenting er en udfordring mere. Jeg slipper for at tænke på læsebriller, uanset hvor jeg er.

Robert Sørlie

Arbejde:
Brandmand

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book