Robert Sørlie

I efter året fik jeg foretaget en linseudskiftningsoperation for at slippe for mine læsebriller, som jeg begyndte med at bruge nærmest fra den ene dag til den anden, da jeg fyldte 45 år. De, der har fået behov for læsebriller, ved, hvor frustrerende det kan være. Man har nemlig ikke brug for brillerne hele tiden, kun når man skal læse eller se noget, der er ganske småt, som f.eks. avisen. Men ser supergodt på afstand, og da er læserbrillerne bare ødelæggende for det, man skal se. Derfor har jeg nu haft 10 år med “af med brillerne, på med brillerne, af med brillerne, hvor er brillerne?”

Det var jeg virkelig træt af, og jeg følte især et stort ansvar i forhold til mit arbejde som brandmand. Når brandalarmen går, har man ikke tid til at lede efter sine briller. Da er det bare om at løbe og komme ind i bilen. Men ser man ikke så godt, er der en stor risiko for, at man ikke kan klare at læse instrumentpanelet på bilen. Jeg følte derfor, at et dårligt syn kunne få fatale følger i min jobsituation. Da en af mine venner fortalte mig, at dette med alderssyn var noget, der kunne løses ved hjælp af en tryg og gennemprøvet operationsmetode, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have løst mit problem, og at det skulle være hos Memira. Magen til professionalisme, tryghed og venlighed har jeg ikke oplevet andre steder.

Nu kan jeg se og læse alle steder. Ingenting er en udfordring mere. Jeg slipper for at tænke på læsebriller, uanset hvor jeg er.

Robert Sørlie

Arbejde:
Brandmand

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book