Robert Sørlie

I efter året fik jeg foretaget en linseudskiftningsoperation for at slippe for mine læsebriller, som jeg begyndte med at bruge nærmest fra den ene dag til den anden, da jeg fyldte 45 år. De, der har fået behov for læsebriller, ved, hvor frustrerende det kan være. Man har nemlig ikke brug for brillerne hele tiden, kun når man skal læse eller se noget, der er ganske småt, som f.eks. avisen. Men ser supergodt på afstand, og da er læserbrillerne bare ødelæggende for det, man skal se. Derfor har jeg nu haft 10 år med “af med brillerne, på med brillerne, af med brillerne, hvor er brillerne?”

Det var jeg virkelig træt af, og jeg følte især et stort ansvar i forhold til mit arbejde som brandmand. Når brandalarmen går, har man ikke tid til at lede efter sine briller. Da er det bare om at løbe og komme ind i bilen. Men ser man ikke så godt, er der en stor risiko for, at man ikke kan klare at læse instrumentpanelet på bilen. Jeg følte derfor, at et dårligt syn kunne få fatale følger i min jobsituation. Da en af mine venner fortalte mig, at dette med alderssyn var noget, der kunne løses ved hjælp af en tryg og gennemprøvet operationsmetode, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville have løst mit problem, og at det skulle være hos Memira. Magen til professionalisme, tryghed og venlighed har jeg ikke oplevet andre steder.

Nu kan jeg se og læse alle steder. Ingenting er en udfordring mere. Jeg slipper for at tænke på læsebriller, uanset hvor jeg er.

Robert Sørlie

Arbejde:
Brandmand

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK