Vi fejrer 2020 med undersøgelser til 20 kr. (normalpris 300 kr.)

Memira Øjenklinikker


Lev livet!
Uden briller og linser

Bliv undersøgt, og få svar på om en øjenlaser eller linseudskiftning kan hjælpe dig.

Book undersøgelse
Lige nu!
undersøgelse 20 kr.
(normalpris 300 kr.)

Informationsaften

Gratis tilmelding

Læs mere

Øjenlaser

For dig under 45 år

Læs mere

Linseudskiftning

For dig over 45 år

Læs mere
Et godt syn, det burde seriøst være en menneskeret. Især, når jeg nu har fundet ud af, hvor nemt det er at få fikset!
Mattias Hundebøll

Idéen om at få opereret mine øjne, har egentligt eksisteret i mange år, og hånden på hjertet, så har jeg været skrækslagen. Men allerede ved min første undersøgelse, så kunne jeg jo godt mærke, at jeg var hos nogle kompetente mennesker, der vidste, hvad det her gik ud på. Og set i bakspejlet, så kan jeg jo kun sådan trække på smilebåndet over det, for det viste sig jo at være nemmere end at tage til tandlægen.

Vores kunder anvender #memira og #LevLivet på de sociale medier for at fortælle om deres oplevelser med Memira.

Regn din pris ud og se hvor meget du kan spare!

Når du får lavet en øjenoperation hos Memira, slipper du for briller og linser og kan samtidig spare penge.

Priskalkulator
Hvor meget kan du spare?
Start
Spørgsmål 1/4
Priskalkulator
Hvad bruger du til daglig?
Briller
Kontaktlinser
Glidende overgang
Spørgsmål 2/4
Priskalkulator
Hvilken behandling passer til dig?
Øjenlaser (For dig under 45 år)
Linseudskiftning (For dig over 45 år)
Fråga 3/4
Priskalkulator
Vilken månadsinkomst har du?
(Dra i reglaget)
Ok, gå vidare!
Fråga 4/4
Priskalkulator
Kan du göra bruttolöneavdrag?*
Ja
Nej
När bruttolöneavdrag är valt har vi räknat på att din arbetsgivare gör ett bruttolöneavdrag på din lön som gör att kostnaden för operationen blir kostnadsneutral för arbetsgivaren.
Priskalkulator
Du kan spare op til
Det koster kun
over de næste 20 år
Udregning
Vi har sammenlignet udgiftene for en synskorrigerende operation med udgifterne til kontaktlinser eller briller over en periode på 20 år, for dem i alderen 18-66 år. Vi har regnet ud fra, at et par almindelige briller koster 2000 kr. og et par briller med glidende overgang koster 5700 kr. Inden for denne 20 årige periode har vi regnet med, at brillerne skal udskiftes hvert andet år. Sammenligningen mellem en øjenoperation og linser er baseret på en en månedlig udgift af 300 kr. inden for en periode over 20 år.
< Start forfra
Fra bloggen
10 ting du bør tænke på før en øjenoperation
Når du har bestemt dig for at få lavet en synskorrigerende operation, er den næste beslutning, hvem der skal foretage den. Her fortæller vi om det, som vi mener, er... Læs mere »
9 myter om øjenlaser og linseudskiftning
Når man søger på nettet, så finder man let mange meninger og myter om øjenoperationer. For at gøre det lettere for dig, giver vi dig her de faktabaserede svar på... Læs mere »
Gør en linseudskiftning ondt?
Mange skyder tanken om en synskorrigerende operation fra sig, allerede inden de har tænkt tanken til ende. De tror ikke, det er noget for dem, fordi de har en forestilling... Læs mere »
Tryghedsgaranti
Vores unikke tryghedsgaranti indebærer:
  • Gratis genbesøg i 5 år
  • Gratis supplerende operationer i 5 år
  • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
  • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Memira Eyecenter er de eneste i branchen med en dedikeret afdeling, der har til formål at sikre kvaliteten i alle kliniske processer. Vores systematiske kvalitetsarbejde sikrer det højest mulige kliniske resultat.

Kvalitetssikring er en central del af kvalitetsarbejdet og gennemføres af kvalitetsafdelingen. Afdelingen fungerer som en uafhængig inspektions- og undersøgelseskomité som overvåger alle processer.
Et struktureret kvalitetsarbejde sikrer, at vi konstant følger op på og udvikler både vores metoder og udstyr, samt vores læger og øvrige personale. Memira Eyecenter følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer for systematisk kvalitetsarbejde og er akkrediteret – godkendt – af Den Danske Kvalitets Model.

Memira Eyecenter gennemfører kundetilfredshedsundersøgelser på samtlige kunder, som vi har opereret eller blot haft til forundersøgelse. Resultaterne fra disse undersøgelser sammenlignes og analyseres for at sikre, at det kliniske resultat lever op til kundernes forventninger. Ydermere er det en vigtig del af kvalitetsarbejdet at sikre, at alt personale får den korrekte kliniske uddannelse. Kvalitetsafdelingen har ansvaret for indholdet i alle kliniske uddannelser, både når det gælder introduktionsforløb og videreuddannelse. Dette er kernen i vores kvalitetsarbejde.

Vores kvalitetsarbejde skal bidrage til at vi har tilfredse kunder hos Memira. Alle kunder får derfor i form af en kundetilfredshedsundersøgelse mulighed for, at kommentere på deres oplevelse hos os. Kunder som er blevet opererede, får mulighed for at give os feedback både 3- og 12-måneder efter deres operation.