Thomas Lønne

Arbejde:

Tømrer

Synsfejl:

Synsfejl hos børn

Behandling:

Privat øjenlæge konsultation

Bedre syn for fremtiden. Thomas og Williams forløb hos Memiras øjenlæge

Thomas bor i Solrød sammen med sin fire og et halvt år gamle søn, William. Efter at have bemærket, at William havde problemer med at fokusere på ting langt væk og var meget lysfølsom, kontaktede han Memira. Thomas havde selv haft briller hele livet, og synsproblemer løb i familien. Han ønskede derfor at få William undersøgt tidligt for at undgå, at sønnen skulle opleve de samme problemer.

Tidlig opdagelse af synsproblemer

“Min storebror blev skeløjet, da han var 5-6 år, fordi mine forældre desværre var for sent til at finde ud af, at der var noget galt med hans syn. Så tænkte vi, at vi hellere måtte være i god tid,” fortæller Thomas.

Valget af Memiras øjenlæge

Efter at have oplevet lange ventetider hos offentlige øjenlæger, besluttede Thomas at kontakte Memira, selvom det ville koste penge. “Min søns syn var vigtigere end penge,” siger han.

Ved den første undersøgelse hos Memira blev det klart, at William havde betydelige synsproblemer: “+4 en halv og plus 4.25 på det andet øje. Det undrede mig lidt, at han overhovedet havde kunnet se noget.” Siger han.

Thomas var imponeret over, hvordan Memira håndterede Williams undersøgelse. “øjensygeplejersken var fantastisk. Hun tog det på Williams behov og præmisser og gav ham den tid, han havde brug for.” William blev roligt og venligt guidet igennem hele processen, fra synsprøver til øjendrypning. “Hun sagde til ham, at han ville få et lille stykke legetøj, han selv kunne vælge. Det gjorde hele forskellen.”

Tryghed og professionalisme

Thomas var en smule forbeholden, eftersom Memira er en privat øjenlæge og han havde derfor forventede en hurtig, overfladisk behandling, men blev positivt overrasket: “Jeg blev overrasket over, at de var så rolige. Jeg havde forventet, at vi bare skulle køres igennem hurtigt. Men sådan var det ikke.”

Memiras personale formåede at gøre både Thomas og William trygge gennem hele forløbet. “Øjenlægen var stille og rolig i hans forklaring til William og til os. Han var god til at forklare sig og sørgede for, at vi begge følte os trygge.”

Bedre syn for fremtiden

For Thomas har oplevelsen hos Memira været meget positiv: “Jeg er virkelig glad for, at vi valgte Memira. De tog sig tid til at sikre, at William fik den bedst mulige behandling. Det betyder alt for mig som far.”

Memira’s indsats har givet William en bedre synskvalitet og Thomas en stor lettelse over, at hans søn nu har de bedste forudsætninger for et godt syn i fremtiden.

“Memira gav min 4 årige søn William et bedre syn og tryghed for fremtiden.”