Hvor godt kommer jeg til at se efter en RLE/linseudskiftning?

En linseudskiftningsoperation (RLE) er et hurtigt og relativt ukompliceret indgreb. Det tager kun 15 minutter pr. øje, inkl. kontrol og udskiftning af udstyr. Da øjet består af organisk materiale, kan man dog ikke forudse præcist, hvordan synet bliver efter operationen, og man skal derfor være forberedt på, at det kan tage noget tid før synsstyrken er helt stabil.

De allerfleste ser udmærket allerede dagen efter operationen og kan der vende tilbage til de daglige rutiner, køre bil og gå på arbejde.

De fleste oplever en tid efter operationen så kaldte halos (lysringe) rundt om lyskilder i mørket. Det er meget individuelt, hvor lang tid man oplever halos – det er et spørgsmål om, at hjernen skal lære at frasortere dette synsindtryk. En del oplever i en periode også at de ser dårligere i mørke og har tørre øjne. Hos de fleste aftager bivirkningerne i løbet af en månedstid.

Når helingen er overstået sidder ca. 10 % tilbage uden at have opnået den ønskede synsskarphed. I de tilfælde vil man efter ca. 6 måneder modtage en komplementerende laserbehandling hos Memira, dette er med i prisen for linseudskiftningen.

En komplementerende behandling betyder ikke, at den første operation er mislykket. En komplementerende behandling er en naturlig del af behandlingsplanen. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at dette indgår i prisen, når man vælger, hvem der skal foretage ens linseudskiftning. Hvis man får foretaget sin linseudskiftning i udlandet, skal man regne med, at man skal rejse tilbage for at gå til kontrol og få foretaget den komplementerende behandling. Hos Memira foretager vi kun komplementerende behandlinger på egene operationer.

Vores undersøgelser viser, at mere end 98 % af alle dem, som har fået foretaget en linseudskiftning, er glade for deres operation og føler, at den har levet op til forventningerne et år efter deres behandling.

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Privat øjenlæge ved Memira – Aarhus – ingen ventetid

Privat øjenlæge ved Memira – Aarhus – ingen ventetid

Hos Memira tilbyder vi dag til dag konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, tørre øjne, børns syn, almindelige øjensygdomme og almindelige øjensygdomme.

Læs mere
Databrud hos vores it-driftsudbyder

Databrud hos vores it-driftsudbyder

Memira har været udsat for et angreb på vores it-driftsudbyder (et såkaldt “supply chain attack”) på en sådan måde, at en virksomhed, der leverer datatjenester…

Læs mere
Børns syn –

Børns syn –

Har du mistanke om skelen eller anden synsfejl hos dit barn? Hos Memira tilbyder vi privat øjenlæge konsultation – uden ventetid.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book