Hvor godt kommer jeg til at se efter en RLE/linseudskiftning?

En linseudskiftningsoperation (RLE) er et hurtigt og relativt ukompliceret indgreb. Det tager kun 15 minutter pr. øje, inkl. kontrol og udskiftning af udstyr. Da øjet består af organisk materiale, kan man dog ikke forudse præcist, hvordan synet bliver efter operationen, og man skal derfor være forberedt på, at det kan tage noget tid før synsstyrken er helt stabil.

De allerfleste ser udmærket allerede dagen efter operationen og kan der vende tilbage til de daglige rutiner, køre bil og gå på arbejde.

De fleste oplever en tid efter operationen så kaldte halos (lysringe) rundt om lyskilder i mørket. Det er meget individuelt, hvor lang tid man oplever halos – det er et spørgsmål om, at hjernen skal lære at frasortere dette synsindtryk. En del oplever i en periode også at de ser dårligere i mørke og har tørre øjne. Hos de fleste aftager bivirkningerne i løbet af en månedstid.

Når helingen er overstået sidder ca. 10 % tilbage uden at have opnået den ønskede synsskarphed. I de tilfælde vil man efter ca. 6 måneder modtage en komplementerende laserbehandling hos Memira, dette er med i prisen for linseudskiftningen.

En komplementerende behandling betyder ikke, at den første operation er mislykket. En komplementerende behandling er en naturlig del af behandlingsplanen. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at dette indgår i prisen, når man vælger, hvem der skal foretage ens linseudskiftning. Hvis man får foretaget sin linseudskiftning i udlandet, skal man regne med, at man skal rejse tilbage for at gå til kontrol og få foretaget den komplementerende behandling. Hos Memira foretager vi kun komplementerende behandlinger på egene operationer.

Vores undersøgelser viser, at mere end 98 % af alle dem, som har fået foretaget en linseudskiftning, er glade for deres operation og føler, at den har levet op til forventningerne et år efter deres behandling.

Fortsæt med at læse

Risiko ved brug af kontaktlinser

Risiko ved brug af kontaktlinser

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book