Hvor godt kommer jeg til at se efter en RLE/linseudskiftning?

En linseudskiftningsoperation (RLE) er et hurtigt og relativt ukompliceret indgreb. Det tager kun 15 minutter pr. øje, inkl. kontrol og udskiftning af udstyr. Da øjet består af organisk materiale, kan man dog ikke forudse præcist, hvordan synet bliver efter operationen, og man skal derfor være forberedt på, at det kan tage noget tid før synsstyrken er helt stabil.

De allerfleste ser udmærket allerede dagen efter operationen og kan der vende tilbage til de daglige rutiner, køre bil og gå på arbejde.

De fleste oplever en tid efter operationen så kaldte halos (lysringe) rundt om lyskilder i mørket. Det er meget individuelt, hvor lang tid man oplever halos – det er et spørgsmål om, at hjernen skal lære at frasortere dette synsindtryk. En del oplever i en periode også at de ser dårligere i mørke og har tørre øjne. Hos de fleste aftager bivirkningerne i løbet af en månedstid.

Når helingen er overstået sidder ca. 10 % tilbage uden at have opnået den ønskede synsskarphed. I de tilfælde vil man efter ca. 6 måneder modtage en komplementerende laserbehandling hos Memira, dette er med i prisen for linseudskiftningen.

En komplementerende behandling betyder ikke, at den første operation er mislykket. En komplementerende behandling er en naturlig del af behandlingsplanen. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at dette indgår i prisen, når man vælger, hvem der skal foretage ens linseudskiftning. Hvis man får foretaget sin linseudskiftning i udlandet, skal man regne med, at man skal rejse tilbage for at gå til kontrol og få foretaget den komplementerende behandling. Hos Memira foretager vi kun komplementerende behandlinger på egene operationer.

Vores undersøgelser viser, at mere end 98 % af alle dem, som har fået foretaget en linseudskiftning, er glade for deres operation og føler, at den har levet op til forventningerne et år efter deres behandling.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål