Grå stær operation

Spring ventelisten over hos det offentlige – få lavet din grå stær operation hos Memira.

 Hvad koster en grå stær operation?

En af verdens mest almindelige operationer

Grå stær er en af de operationer der udføres flest af på verdensplan. I Danmark alene udføres der rundt regnet 60.000 operationer for grå stær hvert eneste år – på verdensplan udføres der 20 millioner. Grå stær, eller katarakt som er den kliniske betegnelse, er en øjensygdom, der rammer øjets linse. Linsen, der sidder bag ved iris/regnbuehinden, har til opgave at bryde lyset, som kommer ind i øjet. For at lyset kan ramme korrekt på nethinden, er det vigtigt, at lyset brydes korrekt af linsen, så du får et skarpt billede af det, du ser på. Derfor skal linsen være klar og gennemsigtig. Ved grå stær er linsen grumset, hvilket kan medføre forringet syn i form af uskarpe konturer og utydelige farver.

Hvis du har fået konstateret grå stær (katarakt), har du ret til en gratis operation gennem det offentlige. Afhængig af hvilken kommune du tilhører, kan der dog være lange ventetider – og til tider op til flere måneder eller år.

Hvis du ikke vil vente på at få opereret din grå stær, kan du vælge at betale den selv og få den lavet hos Memira med kort varsel. Som oftest har vi faktisk ledige operationstider i samme uge, som du kontakter os. Ved grå stær indsætter vi sædvanligvis en monofokal linse, men mange af vores kunder vælger en multifokal linse i stedet, såfremt det er muligt. På den måde kan du blive brillefri efter operationen.

Er du i tvivl om du har grå stær, skal dette først konstateres af en øjenlæge, hos Memira kan vi tilbyde denne forundersøgelse i Memira – Øjenlægernes Hus i København.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book