Børns syn

Hos Memira tilbyder vi konsultationer hos vores private øjenlæger – uden ventetid. Vi har stor erfaring med børns syn, heriblandt forundersøgelse, diagnosticering og behandling af børn med synsproblemer. Hos børn er det ekstra vigtigt at opdage synsproblemer tidligt, da øjet og synet er under udvikling.

Vi har tilknyttet øjenlæger, optikere og forskellige specialister, hvorfor vi kan opdage synsfejl og andre synsproblemer på et tidligt tidspunkt.

Book en konsultation

Øjensygdomme og
øjenproblemer

Grå stær-operation –
privat finansieret

Barnets syn

Tørre Øjne

Vi har korte ventetider og fleksible åbningstider. Du kan enten komme ind med egenbetaling, eller du kan undersøge om din sundhedsforsikring dækker forundersøgelse og behandling af dit barn.

Øjenlæge konsultationer

Har du udfordringer med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os. Vores øjenlæger er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med det fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Du finder vores øjenlæger i Aarhus, Aalborg, Kolding og København.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book