Grå stær-operation
Privat finansieret

Grå stær (katarakt) er en øjensygdom, der fører til nedsat syn, fordi øjets naturlige linse bliver uklar. Tilstanden behandles kirurgisk, ved at fjerne den uklare linse og erstatte den med en kunstig, gennemsigtig linse. Vi har kort ventetid og fleksible åbningstider, og kan som regel tage imod patienter inden for et par uger.

Har du allerede fået konstateret grå stær, kan du blive behandlet for grå stær på vores Memira Eyecenter klinikker i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har grå stær, kan vores øjenlæger i Memira – Øjenlægernes Hus i København, Kolding eller Aalborg afklare dette.
Undersøgelsen koster 995 kr – Book her.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med en række forsikringsselskaber. Kontakt dit forsikringsselskab for at finde ud af om de dækker din forundersøgelse og behandling hos Memira – Øjenlægernes Hus. Vi tilbyder dig en konsultation med kort ventetid. Læs mere om Memira og forsikring.

Opgrader linsen ved din grå stæroperation og bliv fri for briller og linser

Hvis du skal opereres for grå stær, har du mulighed for at foretage en opgradering og vælge en mere avanceret linse – dette kaldes en linseudskiftning. En speciallinse, der ud over at fjerne din grå stær også korrigerer synsfejl som alderssyn og bygningsfejl.

Forskellen på en standardlinse og en speciallinse

Ved en normal grå stær-operation fjernes den gamle linse og erstattes af en ny, klar linse. Denne linse fjerner din grå stær og korrigerer enten nærsynethed eller langsynethed. Du vil altså stadig have behov for briller efter operationen.

For at reducere behovet for briller, og dermed øge din livskvalitet, kan du vælge en mere avanceret linse i forbindelse med din grå stær-operation. Denne linse kan tilpasses, så den korrigerer alle dine synsfejl; bygningsfejl, langsynethed, nærsynethed og alderssyn – du vil altså komme til at se godt på alle afstande – uden briller og linser.

Hvilke speciallinser er der?

Monofokal torisk linse: En linse, der er specielt tilpasset til at korrigere bygningsfejl og giver dig godt syn på afstand. Du skal dog stadig bruge læsebriller for at se godt pånært hold.

Multifokal linse: En linse med flere styrker, der korrigerer synet, så du ser godt bådepå afstand og nært hold.

Multifokal torisk linse: En linse med flere styrker, der også korrigerer bygningsfejl. Med denne linse får du godt syn på alle afstande.

Øjensygdomme og
øjenproblemer

Grå stær-operation –
privat finansieret

Barnets syn

Tørre Øjne

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book