Specialiseret øjenlæge i Aarhus.

I hjertet af Aarhus, tæt på Aarhus centrum finder du vores privat øjenlæge klinik. Klinikken er placeret i Scandinavian Center 2, på plan 2 i Memira.

Hos Memira er vi specialister i øjne. Når det kommer til dine øjne, vil du gerne møde en, du kan stole 100 procent på. En der laver den rigtige vurdering af, hvilken behandling der er bedst for dig og dine øjne. Og at den, der skal udføre en evt. operation, har stor erfaring.

Hos Memira arbejder vi kun med øjne og har haft privilegiet af at hjælpe 100.000 mennesker til en hverdag med øget frihed uden briller og linser. Vi har nået mange milepæle i vores 30-årige rejse. Vi udførte den første laseroperation af nærsynethed i Norge allerede i 1990. Vi var de første, der korrigerede bygningsfejl med øjenlaser i 1994, og i 1996 begyndte vi at behandle langsynethed med laser. Vi har lavet linseudskiftninger siden 2007.

I dag er vi Nordens førende kæde indenfor synskirurgi, og vi vokser inden for øjensundhed med særligt fokus på grå stær-kirurgi

Udover at udføre synskorrigerende operationer er vi hos Memira i Aarhus, Aalborg, Kolding og København også sundhedsudbydere inden for specialiseret øjenpleje. Vi har fire øjenklinikker, hvor vi tilbyder kort ventetid på en øjenlæge konsultation.

Vi tilbyder dag til dag konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn og almindelige øjensygdomme.

https://youtu.be/1FHxksVYYdw?si=RC7692RNZF2d5-3r

Sundhedsforsikring

Har du en privat sundhedsforsikring eller en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, kan du blive undersøgt og evt. behandlet af en af Memiras øjenlæger – vi samarbejder med de fleste private forsikringsselskaber.

Vi har meget kort ventetid, faktisk kan du som regel komme til øjenlægen allerede samme dag. Vi har ansat de dygtigste øjenlæger, der har tid til dig og er interesserede i at løse dit problem.

Vær i øvrigt opmærksom på at både du og dit barn kan være dækket af din samlevers sundhedsforsikring.
Læse mere om sundhedsforsikring

Book privat øjenlæge Aarhus:

Såfremt du har mistanke om nedsat syn eller anden øjensygdom, er du altid velkommen til at booke en konsultation på vores hjemmeside eller kontakte os på tlf. 88 80 28 00. Pris for konsultation er 1200,-

Memira er landsdækkende med øjenlæge klinikker i København, Kolding, Aarhus og Aalborg.

Øjenlæge Aarhus
Margrethepladsen 2, plan 2.
8000 Aarhus

Vores øjenlæge og optikere i Aarhus:

Book tid – Øjenlæge

Book tid til konsultation hos Memira private øjenlæger i København, Kolding, Aarhus og Aalborg.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

I Aarhus bliver du mødt af vores klinik ansvarlige Ulla, vores to special uddannede optikere Sofie-Amalie og Tina samt vores øjenlæge Ibrahim.
Vores øjenlæger er specialister inden for øjensundhed, så døjer du med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os.
Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med de fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål