Alle vores klinikker er pt. lukket ned.  Vi kontakter alle der har planlagte aftaler hos os for at aftale ny tid.

Øjenlaser

Dette er typisk en mulighed for dig, som er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl. Øjenlaser er en metode, der anvendes til at korrigere hornhindens form og lysets brydning, så synet igen bliver klart og skarpt.

Operationsmetoder ved hjælp af øjenlaser:

FS-LASIK »

Mest anvendte metode grundet meget kort helingstid.

Trans-PRK »

Anvendes ved større synsfejl og tynde hornhinder (berøringsfri).

LASEK »

Metoden vælges ved store synsfejl og tynde hornhinder.

Hvorfor anvender Memira forskellige metoder?

Memira anvender flere forskellige teknikker, som kræver forskelligt udstyr og metoder. Den bedst egnede operationsmetode for dine øjne, afhænger af dine synsbehov. Vores konkurrenter har ofte bare én type udstyr, som de anvender på alle kunder – uanset deres øjnes beskaffenhed. Der findes visse teknikker på markedet, som Memira ikke anvender. Dette skyldes i så fald, at vores kvalitetsafdeling har vurderet; at teknikken ikke er tilstrækkelig god, at der ikke findes pålidelige resultater og evalueringer baseret på den pågældende teknik, eller at den ikke tilfører noget, sammenlignet med de teknikker, vi allerede anvender.

Oplev Memira øjenlaser med Virtual Reality / 360

For at du skal have muligheden for at opleve hvordan en øjenlaserbehandling foregår, inden du bestemmer dig, har vi produceret en film i Virtual Reality. Det er det tætteste, man kommer på den virkelige oplevelse. Du finder vores film her. 

Hvilken metode passer mig?

Ved en undersøgelse får du svar på hvilken metode, der passer bedst til dig og din synsfejl.